У Луцьку затримали водія, у якого Drager показав максимум

image
Назар Тарадюк / 27.03.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку 26 березня патрульним повідомили про автомобіль марки Chevrolet Camaro, яким, ймовірно, керує чоловік у стані сп’яніння.

Невдовзі інспектори виявили транспортний засіб, за кермом, якого дійсно перебував громадянин у нетверезому стані. Він розповів, що разом зі знайомим вживав алкогольні напої в одному із закладів харчування й немає посвідчення водія відповідної категорії на право керування, - зазначають патрульні.

Також на пасажирському сидінні перебував ще один громадянин, який виявився власником транспортного засобу та передав керування автомобілем керманичу у стані сп’яніння. Охоронці правопорядку запропонували пройти водію огляд на місці. Drager показав понад 5 проміле. Це у 25 разів перевищує допустиму законом норму.

На обох правопорушників патрульні склали адміністративні матеріали:

  • на водія за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у нетверезому стані) та за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування) КУпАП;
  • на власника автомобіля за ч. 1 ст. 130 (Передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані сп'яніння) та за ч. 2 ст. 126 (Передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *