У Луцьку інвестори з Вінниці планують збудувати логістичний хаб

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку інвестори з Вінниці планують збудувати логістичний хаб
image
Назар Тарадюк / 27.03.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку компанія з Вінниці планує збудувати логістичний хаб для експорту та імпорту продукції та виробничі приміщення.

Про це стало відомо 27 березня на пленарному засіданні 57-ї сесії Луцької міської ради, - пише ІА "Волинські новини".

Депутати розглянули проєкт рішення про надання ТОВ «ФЕХУ РЕНТ» дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності на вулиці Яремчука Назарія, 6 у Луцьку.

Як розповіли представники ТОВ «ФЕХУ РЕНТ», підприємство спеціалізується на дистрибуції, імпорті та експорті, виробництві засобів гігієни та побутової гігієни. Компанія планує збудувати на згаданій земельній ділянці логістичний хаб, холодильні склади та виробничі приміщення. Це в майбутньому дозволить підприємству працевлаштувати близько 100 людей.

«Ми хотіли би придбати земельну ділянку, змінити її цільове призначення та паралельно розробити проєкт», – інформував представник ТОВ «ФЕХУ РЕНТ».

Мер Ігор Поліщук закликав депутатів підтримати проєкт рішення на голосуванні: «Варто підтримати інвесторів, які планують розвиватися в нашому місті, дати можливість розвиватися бізнесу та наповнювати місцевий бюджет».

Депутати підтримали проєкт рішення. Вирішили надати ТОВ «ФЕХУ РЕНТ» дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення на вулиці Яремчука Назарія, 6 у Луцьку площею 6,27 га, кадастровим номером 0710100000:42:018:0027, видом цільового призначення земельної ділянки – для колективного гаражного будівництва.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *