У Луцьку судили шахрая, який продавав неіснуючий товар

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку судили шахрая, який продавав неіснуючий товар
image
Назар Тарадюк / 16.01.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку судили чоловіка, який через Facebook понад пів року продавав неіснуючий товар.

Про це відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

Обвинувачений продавав через сторінки у Facebook жіночий, чоловічий та дитячий одяг, взуття, тонометри, тюль і штори, зубні електрощитки, вафельниці, смартгодинники і бездротові навушники, вишиванки, дитячу постіль, пледи, капсули для волосся, сумки.

Із січня 2023 року по серпень лучанин завдав потерпілим шкоди на 26 614 тис. грн.

Окрім цього, чоловік придбав PVP (синтетичний наркотик). 28 листопада 2023 року поліцейські вилучили в нього наркотики неподалік автомийки «Супер», що по вул. Набережна.

Також Луцький міськрайонний суд заборонив йому від 29 серпня 2023 року на пів року перебувати за місцем проживання ОСОБА_116, листуватися, телефонувати або контактувати з постраждалою через інші засоби зв`язку особисто і через третіх осіб. Але обвинувачений 18 та 26 грудня порушив вимоги обмежувального припису та прийшов до потерпілої.

Наразі він не відшкодував потерпілим матеріальних збитків, однак зобов`язався повністю їх відшкодувати найближчим часом.

Отож, суд визнав лучанина винним та за сукупністю кримінальних правопорушень позбавив його волі на 3 роки, але звільнив від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 3 років іспитового строку не вчинить нового кримінального правопорушення.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *