У Луцьку відбулася акція на підтримку полонених захисників Маріуполя

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку відбулася акція на підтримку полонених захисників Маріуполя
image
Назар Тарадюк / 11.03.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку на Театральному майдані 10 березня зібралися родини військовополених, активісти, волонтери, військові та небайдужі волиняни.

На вустах та плакатах усіх присутніх знову «Не мовчи. Полон вбиває», адже військовополонені бійці «Азову» вже понад два роки перебувають у ворога. Про це написала депутатка Луцької міськради Алла Надточій.

"Тим часом їх рідні оббивають пороги різних структур та роблять усе можливе, аби суспільство не забувало про цих воїнів. І звісно ж усі з нетерпінням чекають повернення хлопців.....

А наш мер дозволяє собі спекулювати на цій темі.

На крайньому засіданні сесії Луцькради, яка відбулася 21 лютого, Ігор Ігорьович дозволив собі недолугий і, на мій погляд, неприпустимий жарт. Ігор Поліщук запропонував відправити мене в переговорну групу по поверненню полонених.

Так от, спекулювати на темі військовополонених і дозволяти собі сарказм щодо таких тем – це пробите дно, як на мене.

Я спілкуюся з багатьма родинами, які чекають своїх воїнів з полону. Підтримую їх у всіх можливих акціях і з перших вуст знаю про їх біль та переживання. Тому мені чути цей жарт було абсолютно НЕ СМІШНО. А якось трохи навіть бридко, що керманич нашого міста не має вже жодних моральних принципів і в гонитві за тим, аби «вколоти» не цурається вже й таких тем", - йдеться в повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *