У Луцьку за їзду напідпитку судитимуть чиновника Андрія Харламповича

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку за їзду напідпитку судитимуть чиновника Андрія Харламповича
image
Еля Коротинська / 11.12.2023 / 0 Коментарів

У Луцькому міськрайонному суді 12  грудня 2023 року буде розглядатись справа про притягнення Андрія Харламповича до адміністративної відповідальності через керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Про це стало відомо зі списку судових справ, призначених до розгляду.

Нагадаємо, 13 листопада 2023 року волинського політика Андрія Харламповича, який нині обіймає посаду заступника начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, втретє зупинили напідпитку за кермом. На нього склали протокол про адміністративне правопорушення.

З власних джерел журналістам видання «Insider Media» вдалось дізнатись, що Андрія Адамовича Харламповича зупини 13 листопада о 21:23 на вулиці Привокзальна у місті Луцьку. Він перебував за кремом автомобіля Toyota Venza.

Цікаво, що Андрій Харлампович повідомив патрульним, начебто тимчасово не працює. В той же час на сайті Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці у розділі «Керівництво» він досі вказаний, як заступник і офіційного повідомлення про те, що він звільнився з посади не було оприлюднено.

Варто відзначити і те, що попри явні ознаки алкогольного сп’яніння (запах алкоголю з порожнини рота, порушення координації) від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу та у медичному закладі Андрій Харлампович відмовився. Також він не захотів надавати поліцейським пояснення та відмовився підписати протокол, який склали на нього правоохоронці.

Вже 12.12.2023 р. о 15:10 суддя Луцького міськрайонного суду Роман Кихтюк обиратиме міру покарання Андрію Харламповичу за кермування автомобілем напідпитку.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *