У Луцьку забудовники заливають історичні підземелля бетоном

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку забудовники заливають історичні підземелля бетоном
image
Еля Коротинська / 18.10.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку на вулиці Кафедральній, 13 будівельники другий день поспіль заливають недосліджені підземелля бетоном. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив депутат Луцької міської ради Михайло Наход.

«Вчора отримали інформацію, що старі недосліджені підземелля в Луцьку на Кафедральній 13 заливають бетоном. Сьогодні вранці виїхав на місце. І моєму обуренню немає меж, тому що від початку літа я подав декілька депутатських звернень в різні інстанції щодо можливого будівництва на цій ділянці та отримав декілька туманних відповідей», - обурюється депутат.

Михайло Наход зауважив – думав, що місцевим керівникам міста вистачить здорового глузду, щоб зберегти і дослідити підземелля перед тим, як дати дозволи розпочинати там якісь будівельні роботи.

«Що побачив на місці? Виритий котлован глибиною близько 3-х метрів по периметру якого видніються залишки старих підземель, дно уже залито бетоном і встановлюються фундаментні блоки», - повідомив Михайло Наход.

Будівельники, які були на місці, на зауваження депутата почали «бикувати» у відповідь.

Тож Михайло Наход повідомив, що готує заяви у правоохоронні органи про припинення цього варварства та паралельно вивчатиме документи, на які ніби то посилаються горезвісні забудовники.

«Але найбільше обурює те, що керівництво міста в публічних розмовах заявляє, що «будуть проведені детальні дослідження і розкопки», гучно заявляє про «розвиток Луцької громади, як туристично-історичного центру регіону, який постійно запрошує та залучає туристів», а насправді РОБИТЬ УСЕ НАВПАКИ», - констатував депутат.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *