У розшук оголосили голову Луцької райради Олександра Омельчука

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У розшук оголосили голову Луцької райради Олександра Омельчука
image
Назар Тарадюк / 22.05.2023 / 0 Коментарів

Одного з працівників Луцької райради у справі про розтрату і привласнення майна поліція оголосила в розшук.

Як стало відомо виданню ВСН з власних джерел, ідеться про голову Луцької райради Олександра Омельчука, який нещодавно втік за кордон.

У ГУ Нацполіції Волині виданню повідомили, що правоохоронці наразі розслідують кримінальне провадження щодо службових осіб Луцької районної ради.

Йдеться про привласнення, розтрату або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, а також службове підроблення документа про закордонне відрядження. Сума збитків сягає близько 350 тисяч гривень, досудове розслідування у справі триває.

Уже вручено повідомлення про підозру одному з співробітників Луцької районної ради за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 ККУ (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинених у великих розмірах) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення неправдивого офіційного документа).

Підозра вручена дружині, оскільки сам фігурант відсутній в країні.

Наразі він оголошений в розшук. Власні джерела видання підтверджують, що йдеться про Олександра Омельчука.

Нагадаємо, Олександр Омельчук заявив, що склав повноваження і виїхав за кордон через тиск і погрози. Згодом з'ясувалося, що він виїхав за кордон у відрядження, з якого так і не повернувся. Заяву про складання повноважень в раду він не подавав. Натомість стало відомо, що його дружина Ольга продає їхній будинок, автівку та деяке інше майно.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *