У Владивостоці вдовам окупантів подарували ковбасу і паштет

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Владивостоці вдовам окупантів подарували ковбасу і паштет
image
Назар Тарадюк / 22.02.2023 / 0 Коментарів

У Владивостоці влада подарувала дружинам загиблих окупантів продуктові набори від виробника м'ясних продуктів.

Після висвітлення цієї новини у ЗМІ влада міста вирішила видалити свій допис. Про це пише Insider.

Влада Владивостока повідомила про подарунки вдовам у своєму Telegram-каналі. Адміністрація міста опублікувала фото, як жінкам вручають фірмові пакети місцевої компанії «Ратимир». Ця фірма виробляє ковбаси, сосиски, паштети, консерви й напівфабрикати і називає себе «одним із провідних російських брендів м'ясної продукції на Далекому Сході».

Допис про продуктові набори сім'ям знищених в Україні окупантів опублікували близько 9-ї ранку 22 лютого. Вже о 13:17 його видалили. Як зазначає Insider, сталося це після того, як новина поширилась у ЗМІ.

За даними видання, це не вперше компанія «Ратимир» співпрацює з російською владою. 18 лютого вона взяла участь у заході, який організовував клуб колишнього депутата і чинного віцегубернатора Приморського краю з комплексного розвитку регіону Костянтина Богданенка.

Інші регіони росії також «дякували» родинам загиблих окупантів продуктовими наборами, рушниками, медалями «Матері захисника Вітчизни» чи просто видавали по 10 тисяч рублів (менш як 5 тисяч грн за курсом на 22 лютого).

Нагадаємо, російські пропагандисти також повідомляли про роздавання шуб для дружин убитих бійців з окупованого Донбасу. Пізніше виявилося, що після запису відео частину шуб забрали назад. А журналісти з'ясували, що більшість жінок із пропагандистського ролика є масовкою.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *