У Волинському перинатальному привітали двотисячну вагітну. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Волинському перинатальному привітали двотисячну вагітну. ВІДЕО
image
Назар Тарадюк / 24.12.2022 / 0 Коментарів

У Волинському перинатальному центрі відбувся захід "Різдвяне диво". Тим, хто на нього прийшов розповіли про догляд за дітьми, а також привітали двотисячну вагітну, яка стала на облік.

По це Суспільному розповіла гендиректорка медзакладу Ірина Горавська. 

З її слів, цього року у перинатальному центрі Волині народилося 2 801 немовля. На облік, у порівнянні з минулим роком, теж стало більше вагітних. 

"Життя продовжується і кількість вагітних збільшилася: торік двотисячна вагітна стала на облік вкінці грудня, то цього року в кінці листопада, під час заходу будемо її вітати", – каже Ірина Горавська.

Тетяна Овчарук — двохтисячна вагітна, яка звернулася до Волинського перинатального центру. Жінка стане мамою втретє. Разом із чоловіком Тимофієм прийшли на захід, який організували в медзакладі, щоб пригадати, як поводитися з новонародженими.

Психологиня Тетяна Удалова розповідає, що допомагає вагітним жінкам, які мають посилене відчуття тривоги. Її колега Ірина Морохова працює тренеркою у школі відповідального батьківства. Каже: допомагають майбутнім батькам здобути необхідні вміння.

Нагадаємо, 15 грудня седики прйнли пологи у двох волинянок в автомобілях швидкої допомоги.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *