Українка народила двійню у різні дні та в різних місцях

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Українка народила двійню у різні дні та в різних місцях
image
Яна Горчинська / 07.02.2022 / 0 Коментарів

У Львівській області жінка народила двійню в різні дні та у різних населених пунктах, перша дитина з’явилася на світ вдома, друга – вже у лікарні. Про цікавий випадок розповіли фахівці Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, - пишуть Факти.

Вони отримали виклик пізно вночі. Треба було їхати до Пустомитівщини на Львівщині, адже там почала народжувати жінка.

– Що відчувала у той момент, словами не передати! “Влітаю” в помешкання, а дитинка уже майже народилася. Пологи були стрімкими. Породіллі мама допомогла, і ми вдвох прийняли новонароджену, – розповідає фельдшер з медицини невідкладних станів Леся Нікула.

Народилася здорова дівчинка, їй надали першу допомогу. Водночас у неї мав ще бути менший братик. Фахівці викликали підмогу та під сирени доправили породіллю до лікарні у Львові, де жінка наступного дня й народила хлопчика.

– Дівчинка народилася одного дня в населеному пункті Пустомитівщини, а її братик – уже наступної доби у Львові, – додає медик.

Ситуація виникла через те, що пологи очікувалися 17 лютого, однак почалися трішки передчасно. Майбутня мама на той час про це навіть не підозрювала, вона повечеряла й думала, що просто живіт болить.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *