Українська пенсіонерка з автоматом в руках стала зіркою світових ЗМІ

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Українська пенсіонерка з автоматом в руках стала зіркою світових ЗМІ
image
Оля Коновалова / 15.02.2022 / 0 Коментарів

Валентина Константиновська з Маріуполя, яка вчилася захищати місто зі зброєю в руках, стала зіркою перших шпальт світових видань.

Про це у Фейсбуці написали одразу декілька громадських активістів.

«Вчора наша Валентина Константиновська рванула не тільки український ФБ, а й світову провідну Quality пресу... Якщо літня маріупольська жінка готується до зустрічі ворога, то іншим вже точно соромно панікувати. А за кордоном стопудово прифігели від дами з зачіскою, манікюром і одягом в стилі королеви Єлизавети, яка не бідкається і тримається за поперек, а посміхається, вивчаючи, що їй робити зі зброєю», - пише у Фейсбуці Олена Золотарьова, волонтерка з ГО «Сила людей».

«Маю честь бути знайомим з цією неймовірною жінкою! Пані Валентина з початку війни, з 2014 року, системно допомагає українській армії та добровольцям, — сотні маскувальних сіток, кікімор, чохли на міномети та артилерію, — це та багато іншого зробила вона своїми руками! Це сильний та надійний боєць, з яким можна йти у розвідку!», - зазначив у своєму дописі Валерій Авер’янов, організатор медцентру Dr.Verum.

У численних коментарях до фото користувачі соцмереж пишуть, що «пані Валентина однією своєю присутністю вбила всю російську пропаганду».

Фоторепортаж з військового вишколу для цивільного населення зняв і розмістив у Фейсбуці Олексій Гаруда.

Світлини з Валентиною Константиновською уже надрукували на перших шпальтах провідних іноземних видань, таких як The Times, The Daily Telegraph.

Українка стала також справжньою зіркою в Туреччині.

У Луцьку для усіх охочих також проведуть навчання з надання домедичної допомоги потерпілим від надзвичайних ситуацій. Проведуть їх фахівців комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Очікувано, що жінок на цих навчаннях буде не менше. А в Ковелі жінки уже навчились вправлятись зі стрілецькою зброєю.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *