Українських захисників відводять від Сєвєродонецька

image
Оля Коновалова / 24.06.2022 / 0 Коментарів

Українські захисники отримали команду відійти від Сєвєродонецька на нові, більш укріплені позиції.

Про це у ранковому зведенні 24 червня повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Рашисти майже зруйнували Сєвєродонецьк, критична інфраструктура знищена вся, пошкоджено 90% міста, 80% житлових будинків доведеться зносити — відновленню вони не підлягають. Війська рф просуваються в напрямок Лисичанська з Тошківки-Золотого. На околиці вже заходили ворожі ДРГ, атаки пройти вглиб міста були відбиті», - зазначив Гайдай.

З окупованого Старобільська в бік Лисичанська зафіксовано перевезення орками шістьох «Точок-У».

Сергій Гайдай наголосив, що українські воїни докладають титанічних зусиль, щоб одного разу Луганщина була повністю деокупована.

За словами Гайдая, українська армія воює проти військ росії, які переважають наші за чисельністю, попри те, що вже застарілі та не цінують власних солдатів.

«Ми однозначно повернемо всі території. Я в цьому взагалі не сумніваюся», – сказав Гайдай.

Глава Луганської ОВА зазначив, що Збройні Сили України десь мають успіхи на полі бою, а на деяких напрямках доводиться стримувати ворога та відходити на нові позиції. При цьому він наголосив, що ЗСУ завдають загарбникам колосальних втрат.

«Це все робиться для однієї цілі – для перемоги!», – сказав Гайдай.

Він додав, що українські військові можуть відбити Сєвєродонецьк за тиждень, «але, якою ціною і, яким буде коефіцієнт корисної дії».

Очільник Луганської ОВА зазначив, що військове керівництво робить все правильно й не варто опускати руки, оскільки перемога може бути близько. Він закликав надалі допомагати українській армії.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *