В Ізраїлі житомирська фабрика «Рудь» продає морозиво «Ленінградське»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • В Ізраїлі житомирська фабрика «Рудь» продає морозиво «Ленінградське»
image
Назар Тарадюк / 15.05.2023 / 0 Коментарів

Музикантка з Волині під псевдонімом mashkee показала, як у магазинах Ізраїлю продається морозиво-ескімо "Ленінградське" від бренду "Рудь" - Житомирського маслозаводу.

Про це вона написала у Твіттері.

Дівчина записала відео з морозивом в холодильнику ізраїльського магазину в понеділок, 15 травня. Сканування штрих-коду вказує на те, що вироблене воно в Україні.

Також вона додала, що морозиво виробили за 8 місяців після повномасштабного вторгення — 24.11.2022.

У пресслужбі "Рудь" заявляють, що протягом багатьох років морозиво під ТМ "RUD" реалізовувалося на території Ізраїлю.

Згідно з заявою, задовго до початку війни компанія уклав договір на виробництво та поставку морозива на умовах "privat label" ізраїльському контрагенту DILER B.M.D.INTERNATIONAL LTD. Виробник прийняв на себе договірне зобовʼязання виготовити іноземному замовнику морозиво за його рецептурами та під його торговельними марками. 

"Серед замовлених найменувань (торговельних марок), що належать нерезиденту DILER B.M.D.INTERNATIONAL LTD була ТМ "Ленинградское". Згідно договірних умов поряд з торговельною маркою замовника товару розміщувався бренд виробника. Зазначений продукт реалізовувався виключно на території Ізраїлю", - додають в "Рудь".

Компанія заявляє, що з початку великої війни припинила виробництво "Ленінградського" морозива. А фото та відео, розповсюджені в мережі, "вказують на ймовірні залишки в ізраїльських мережах товару, що знятий з виробництва".

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *