В російських колоніях будуть виготовляти меблі «кращі, ніж в ІКЕА»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • В російських колоніях будуть виготовляти меблі «кращі, ніж в ІКЕА»
image
Оля Коновалова / 28.07.2022 / 0 Коментарів

Днями в єкатеринбурзі відбулася виставка продукції генерального управління федеральної служби виконання покарань — щорічний захід, на якому виправні установи різних регіонів росії представляють товари власного виробництва. У 2022 році у заході взяли участь 30 колоній із семи областей.

Під час виставки кілька керівників ФСВП зазначили, що виправні установи можуть адаптуватися під ринок, з якого пішло безліч іноземних виробників. На їхню думку, продукція від ув'язнених може стояти на рівні з імпортними товарами та замінити продукцію, якої більше на росії немає.

«Показник «ціна-якість» у наших товарів вищий, ніж у зарубіжних аналогів. Не сумніваюся, що за цілою низкою сегментів наші установи цілком можуть замінити іноземні компанії – особливо з урахуванням того, що товарообіг та кількість зайнятих на виробництві людей рік у рік зростають», - заявив Олександр Федоров, начальник ГУФСІН по свердловській області.

Начальник місцевого відділу трудової адаптації засуджених полковник Іван Шарков, додав, що продукцією з колоній можна замінити не тільки певні категорії товарів, а й цілі бренди — для прикладу він взяв IKEA, що пішла з росії: «Якщо порівнювати меблі, у нас і якість краща, та ціни нижчі. Ми не комерсанти».

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *