Вбивцю 21-річної волинянки тільки через 6 років запроторили за ґрати

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Вбивцю 21-річної волинянки тільки через 6 років запроторили за ґрати
image
/ 28.06.2021 / 0 Коментарів

На Волині за вбивство, яке трапилося у 2015 році, чоловіка посадили на 15 років. Вбивця, який був винен 21-річній дівчині 300 гривень, заманив її у лісосмугу та наніс смертельні рани.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, повідомляють Волинські новини.

Вбивство трапилося 30 вересня 2015 року. Вбивця з метою заподіяння смерті, аби не повертати 300 гривень за взяті для реалізації три футболки, а також задля заволодіння майном, заманив жінку в лісосмугу, де раптово напав на неї. Чоловік наніс потерпілій чотири смертельні удари колючо-ріжучим предметом.

Злочинець заволодів телефоном вбитої, а згодом проник у квартиру, звідки вкрав нетбук. Загальна сума збитків – 5 тисяч 790 гривень.

У суді обвинувачений частково визнав свою вину. Він наголосив, що не знає, як з'явилась кров потерпілої на його одязі, того дня просто пішов до знайомого прати свій одяг, бо в нього не було пральної машинки. Чи переміщали тіло та хто прикрив його гілками – також не знає. Кається в тому, що раніше брехав. Того дня, як його затримали працівники міліції, йому погрожували, що затримають і його дівчину, відтак в нього не було іншого виходу, як брехати. З його слів, всі пояснення писав працівник міліції, а він підписував зранку в стані алкогольного сп'яніння, бо його напоїли правоохоронці.

На наступний день його привезли на відтворення, він прочитав написані пояснення та потім адвокат йому сказав, щоб на все він говорив «ст. 63 Конституції України». Зазначав, що його вина в тому, що не повідомив працівників міліції про те, що потерпілу вбив його знайомий. Наголосив, що раніше давав інші покази, бо на нього тиснули працівники міліції, а в апеляційному суді брехав, бо боявся, щоб його не засудили до довічного позбавлення волі.

Проте суд не повірив у покази обвинуваченого. Дослідивши докази та заслухавши свідків, суд все ж дійшов висновку, що вина обвинуваченого повністю доведена.

Відтак суд призначив вбивці покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а також задовольнив цивільний позов потерпілого на 500 тисяч гривень.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *