«Великі цілі породжують великі плани», – цитатник Ірини Вахович

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Великі цілі породжують великі плани», – цитатник Ірини Вахович
image
Оля Коновалова / 02.12.2021 / 0 Коментарів

2 грудня 2020 року для Луцького національного технічного університету наступила нова ера  посаду ректора зайняла жінка, котра вдихнула у наш ЗВО нове життя. Ірина Вахович очолила університет через 55 років від моменту його заснування, вона стала сьомим ректором. Минув лише рік її управління і вже зрозуміло: цей період увійде в історію як епоха змін, відродження та переродження ЛНТУ.

Глобальні інфраструктурні проєкти, реструктуризація, впровадження інноваційних технологій та надпотужна команда, унікальне партнерство й нові освітні програми чималий список, із якого лише розпочалося ректорство Ірини Вахович. Про те, як минув рік єдиної в Україні жінки-ректора технічного університету, чого прагне та яке майбутнє чекає на ЛНТУ, Ірина Вахович розповіла для відділу іміджу та промоції.

Пропонуємо топ-цитати ректора Луцького національного технічного університету.

- Ми зрушили з місця… Відчуття початку марафону…

- Великі цілі породжують великі плани, які не просто реалізувати.

- Моєю командою є усі, хто прикладає зусилля для розвитку ЛНТУ.

- Університет сьогодні – це полюс росту, центр знань, науки, партнерства, підприємництва, комунікації. 

- Можу впевнено констатувати успіх у таких проектах: капітальний ремонт спорткомплексу та стадіону ЛНТУ; капітальні та поточні ремонти усіх корпусів університету; початок проекту реконструкції одного з інфраструктурних об'єктів “Меридіан”; також перемоги студентів та викладачів ЛНТУ у різних конкурсах, стипендіальних програмах та хакатонах; участь у реальних проектах на замовлення підприємств, організацій, ОТГ тощо.

- В університеті студенти здобувають знання та компетенції, маючи змогу навчатись на 7-ми факультетах: будівництва, архітектури та дизайну; комп'ютерних технологій; бізнесу та права; митної справи, матеріалів та технологій; транспорту та механічної інженерії; аграрних технологій та екології; цифрових, освітніх та соціальних технологій. 

- У добі поки замало мені 24 години. 

- Кажуть, аби добре виховати дитину передусім потрібно виховувати себе. 

- У кожного сьогодні є шанс реалізувати всі свої ідеї та наповнити життя змістом. 

- Я хочу запам'ятатися ректоркою, яка долає стереотипи та надихає…
 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *