Від понтонних переправ до великих об’єктів: британські компанії хочуть відновлювати Україну

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Від понтонних переправ до великих об’єктів: британські компанії хочуть відновлювати Україну
image
Оля Коновалова / 19.06.2022 / 0 Коментарів

Британські компанії хочуть зробити суттєвий внесок у відновлення зруйнованої в Україні інфраструктури.

Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки за підсумками Британсько-українського інфраструктурного саміту в Лондоні.

Як зауважив заступник міністра економіки і торговельний представник України Тарас Качка, більшість компаній, які взяли участь у саміті, мають великий досвід у відновленні інфраструктури в інших країнах чи реалізації інженерних проєктів – від понтонних переправ до побудови великих інфраструктурних об’єктів. 

"Ці компанії мають значний інтерес до відновлення інфраструктури в Україні. І Міністерство економіки України разом з Міністерством інфраструктури та обласними адміністраціями буде працювати над тим, щоб забезпечити належну координацію дій усіх учасників цього справді масштабного проєкту", – заявив Качка.

Він зауважив, що для України наразі важливою є практична оцінка потреб України, а також формату участі приватних компаній у відновленні української інфраструктури, налагодження фінансової та організаційної підтримки реалізації таких проєктів з боку урядів союзників. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *