Військові навчання Китайських солдатів у білорусі

image
Назар Тарадюк / 08.07.2024 / 0 Коментарів

Спільні тренування білоруських та китайських військ відбудуться з 8 по 19 липня.

Про це у суботу, 6 липня, у своєму офіційному Telegram-каналі повідомило Міноборони білорусі, - зазначають Центрі національного спротиву.

Китайський літак приземлився на військовий аеродром «Барановичі» у білорусі. Військовослужбовці Народно-визвольної армії Китаю прибули для участі у спільному антитерористичному тренуванні з білоруськими військами.

"Спільне тренування дозволить обмінятися досвідом, провести злагодження білоруських та китайських підрозділів, створити фундамент для подальшого розвитку білорусько-китайських відносин у сфері спільної підготовки військ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Республіка білорусь підтримує збройну агресію російської федерації проти України, надаючи рф інфраструктуру, територію та повітряний простір. Згідно з дослідженням Єльського університету, понад 2400 українських дітей віком від 6 до 17 років були незаконно вивезені до білорусі від початку повномасштабного вторгнення. До чого можуть призвести останні події в білорусі ми можемо лише здогадуватися.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *