Влада невеличкого селища на Волині купує сцену за 300 000 грн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Влада невеличкого селища на Волині купує сцену за 300 000 грн
image
Еля Коротинська / 28.11.2022 / 0 Коментарів

На Волині управління гуманітарної політики Локачинської селищної ради вирішило придбати нову сцену. Про це стало відомо з тендерної пропозиції, яку сьогодні розмістили на сайті системи електронних закупівель ProZorro.

На придбання конструкції з місцевого бюджету готові витратити 300 000 гривень. В описі тендерної пропозиції йдеться про те, що це має бути мобільна каркасна збірно-розбірна тентована сцена з подіумом довжиною 7,5 м.

Торги завершаться 8 грудня, а переможець має виконати поставлене завдання – до 30 грудня 2022 року.

Відповідальна особа за проведення відкритих торгів – Юлія Романович у коментарі виданню «Insider Media» підтвердила інформацію, що на придбання сцени з місцевого бюджету готові витратити 300 000 грн.

«Закупівля відбувається в рамках проекту «Говерла». Вони вже нам дуже багато чого передали і цей проект діє давно, ще до початку війни. За їхніми умовами ми зобов'язані співфінансувати це в певній частці з місцевого бюджету. Можете зайти на сайт селишної ради і все прочитати про проект і що робилось», - порадила Юлія Романович.

Детальніше про умови цього проекту і чи містив він вимогу про необхідність придбання саме сцени під час війни - вона не уточнила, а на сайті крім загальних новин – відшукати потрібну інформацію не вдалось.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *