Внесок платників податків Волині до держбюджету перевищив 6 млрд грн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Внесок платників податків Волині до держбюджету перевищив 6 млрд грн
image
Назар Тарадюк / 16.10.2024 / 0 Коментарів

На Волині за підсумками січня - вересня 2024 року до загального фонду держбюджету сплатили 6 мільярдів 170 мільйонів гривень платежів.

Це на 28,1 відсотка більше минулорічних надходжень за аналогічний період, - інформують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Зауважують, що стале зростання податкових надходжень до держбюджету має місце в області з початку року.

«Волинь належить до регіонів, де завдяки відсутності активних бойових дій ситуація зі сплатою податків прогнозована. Плюс майже 1,4 мільярда гривень до фактичних надходжень минулого року переконують у сумлінні та відповідального волинського бізнесу. Але варто відзначити, що податкова служба теж досить ефективно протидіє потенційним бюджетним ризикам. Використання сучасних інформаційних технологій та акцент на аналітику дозволяють ефективно запобігати бюджетним втратам», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що забезпечення макроекономічної та фінансової стабільності через збереження рівня мобілізації доходів і створення та впровадження сучасних цифрових рішень податкового адміністрування - серед головних цілей Національної стратегії доходів.

Довідково: про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності,  інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через електронний кабінет.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *