Водій тролейбуса, якого збив легковик – у важкому стані. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Водій тролейбуса, якого збив легковик – у важкому стані. ФОТО
image
Оля Коновалова / 23.09.2021 / 0 Коментарів

44-річний водій тролейбуса, якого у середу, 22 вересня, збив автомобіль, перебуває у лікарні у важкому стані.

Про це повідомляють на facebook-сторінці Луцького підприємства електротранспорту.

Страшна трагедія сталась вчора ввечері у Луцьку. Трагедія, яка безпосередньо торкнулася працівників підприємства і про яку, за дивними обставинами, не пишуть волинські ЗМІ. «Хороша людина» (за характеристикою одного із керівників ЛПЄ) на вул. Карпенка-Карого на джипі, збила водія тролейбуса, який тепер у важкому стані з безліччю переломів у реанімації бореться за своє життя.

Юрій Сидорчук, який недавно поховав свого батька, і у якого залишилась самотня, старенька мати, водій з досвідом, тому завжди носив світловідбивний жилет. Але цього разу, це не допомогло. Він вийшов з тролейбуса, який рухався 5 маршрутом, на повороті з Карпенка-Карого на Соборності (заїзд на міст) вийшов, щоб поставити штангу, і раптом страшенний удар, від якого у джипа розтрощило і переднє лобове і заднє скло. Що трапилось, хто був за кермом поки не відомо, просто диву даєшся, чому така страшна трагедія в порівнянні з незначними дтп, що часто обговорюються в інтернеті, на цю годину замовчується. Можливо і справді «хороша людина» на джипі не винна? Можливо це який меценат благодійник, шанувальник тварин, волонтер, гарний сім’янин.. Хто зна? Але це не привід, щоб затерти з памяті і з ефіру те, що сталось і що назавжди змінить життя нашого колеги.. Який, сподіваємось знайде сили, щоб втриматись за життя..

Нагадаємо, що 51-річний лучанин, керуючи автомобілем «Renault Sandero», по вулиці Карпенка-Карого, допустив наїзд на водія тролейбуса, який усував технічні несправності струмоприймача. При цьому водій тролейбуса був одягнений у жилетку зі світловідбивачами.

Внаслідок ДТП чоловіка з тілесними ушкодженнями госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *