Водій, який у Ковелі на смерть збив пішохода, не сидітиме за ґратами

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Водій, який у Ковелі на смерть збив пішохода, не сидітиме за ґратами
image
Назар Тарадюк / 10.07.2023 / 0 Коментарів

У Ковелі судили водія, який на смерть збив пішохода, який переходив проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі досудових рішень.

Відомо, що в Ковелі на вулиці Незалежності 26 січня близько 20:30 водій за кермом ВМW наїхав на пішохода, який помер внаслідок отриманих травм.

Смерть настала від поєднаної тупої травми тіла, закритої хребетно-спінальної травми з поперечного перелому тіла 7-го шийного хребця без пошкодження спинного мозку, закритої тупої травми грудної клітки з множинними переломами ребер справа та зліва з двобічним гематораксом, вертикального перелому крижової кістки справа та повного розриву симфізу, відкритого перелому обох кісток лівої гомілки в верхній третині, відкритого розриву зв’язок та капсули правого ліктьового суглобу з розвитком травматично-геморагічного шоку.

Близька загиблого на судове засідання не з’явилася, письмово повідомила про розгляд справи у її відсутності. Зазначила, що будь-яких претензій до обвинуваченого немає. Майнова та моральна шкода відшкодована добровільно в повному обсязі. Прохає не позбавляти обвинуваченого волі й не позбавляти водійських прав, оскільки це є єдиним джерелом його доходу.

Отож, обвинуваченому призначили покарання у виді 4 років позбавлення волі, але його звільнити від відбування, якщо він протягом 2 років не вчинить нового злочину.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *