Волинь відзначили за те, що першою в Україні розпочала виготовляти ID-картки

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинь відзначили за те, що першою в Україні розпочала виготовляти ID-картки
image
Яна Горчинська / 15.01.2022 / 0 Коментарів

Волинь відзначили за те, що у 2021 році область першою впровадила сервіс оформлення паспортів у вигляді ID-карток. Про це повідомляє заступниця голови Волинської ОДА з питань цифровізації та діджиталізації Вікторія Левчук у facebook.

Як зазначила посадовиця, ЦНАПи області модернізуються, а адміністративні послуги стають ближчими до громадян. Мережа ЦНАП у регіоні комплексно розвивається та запускає нові цифрові проєкти, застосовується Дія. QR, ЦНАП активно долучаються до навчання своїх працівників та зареєстровані на Платформі Центрів Дія.

Вікторія Левчук пише, що зараз основна мета — це зручність отримання послуг та задоволеність мешканців області сервісом ЦНАП.

Наразі в області функціонує 42 ЦНАПи та відкрито 3 Дія.Центри (Шацьк — перший ЦНАП по субвенції з державного бюджету на ЦНАП та 2 філії Дія. З центром у м. Луцьк)

Вишнівська, Зимнівська, Ковельська, Нововолинська, Цуманська та Володимир-Волинська територіальні громади вже отримали нове обладнання для ЦНАПів, придбане за кошти субвенції з держбюджету. 

У Любомльській міській територіальній громаді з‘явиться комп’ютерне обладнання встановлення електронної черги та інформаційного забезпечення.

В середньому у ЦНАПах на Волині надають 156 видів адміністративних послуг.

В усіх 42 ЦНАПах області, утворених органами місцевого самоврядування, застосовується Дія.QR

«Також саме у ЦНАПі Ви можете отримати допомогу генерування COVID-сертифіката з використанням мобільного застосунку та порталу Дія», - звертає увагу заступниця Вікторія Левчук.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *