Волинські рятувальники ліквідували пожежу у 9-поверхівці на Харківщині. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинські рятувальники ліквідували пожежу у 9-поверхівці на Харківщині. ФОТО
image
Назар Тарадюк / 13.10.2022 / 0 Коментарів

Волинські рятувальники продовжують нести службу на Харківщині. Минулої ночі, 12 жовтня, вогнеборці вирушили за сигналом тривоги на проспект Тракторобудівників. Там у квартирі на першому поверсі дев’ятиповерхівки виникла пожежа.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

"Перебуваючи у місті, що нещадно атакується ворогом, наші хлопці не втрачають бойового запалу, оптимізму і впевненості, що Перемозі й Миру бути, адже здолати українців неможливо. Поряд із загрозами військового характеру рятувальникам доводиться стикатися й з пожежами у побуті, що трапляються через людську недбалість", - йдеться в повідомленні.

У квартирі на першому поверсі дев’ятиповерхівки виникла пожежа, господар самотужки вибрався з палаючого помешкання, а дим охопив горішні поверхи.

Пожежу рятувальники оперативно ліквідували й провели димовидалення в багатоповерхівці, аби мешканці будинку якнайскоріше змогли повернутися до своїх квартир. Допомогу потерпілому надали медики.

Остаточна причина пожежі буде встановлена найближчим часом. Попередньо ж стало відомо, що пожежа могла трапитися через необережність з вогнем під час куріння.

Нагадаємо, волинські рятувальники у складі зведеного загону вирушили на Харківщину 2 жовтня, де виконують завдання за призначенням в одному з пожежно-рятувальних підрозділів Харкова, що зазнав ушкоджень під час бойових дій.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *