Волинян попереджають про замінування у прикордонних районах області

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинян попереджають про замінування у прикордонних районах області
image
Оля Коновалова / 19.09.2022 / 0 Коментарів

У прикордонних районах Волинської області фахівці 100 окремої бригади територіальної оборони Волині облаштували систему інженерних загороджень – зокрема, мінно-вибухових.

Суттєво зміцнюючи захисний щит краю на випадок ймовірного вторгнення гібридних військ рб та рф, такі загородження потребують обережного та відповідального ставлення з боку громадян.

«Ділянки МВЗ марковані табличками «Небезпечно, міни!». Максимально уважними треба бути при з’їзді на узбіччя прикордонних доріг, а також під час відвідування лісових масивів. Якщо діє заборона на відвідування таких масивів – цієї заборони треба суворо дотримуватися!

Під час грози виникають додаткові ризики щодо мінно-вибухових загороджень. У цьому випадку варто взагалі відмовитися від пересування дорогами у прикордонних районах!

Після Перемоги над агресором та розмінування усіх територій ми знову матимемо змогу вільно відвідувати прикордонні ліси, почуватимемося безпечно в будь-якому куточку рідної держави!», - наголошують волинські тероборонівці.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *