Волинянин зарізав оскаженілого нападника

image
/ 04.06.2021 / 0 Коментарів

На Волині судили чоловіка, який захищаючись від оскаженілого сусіда, зарізав його.

Про це стало відомо із вироку суду. Інцидент трапився ще 21 липня 2018 року у селі Ольганівка і лише нещодавно чоловіку оголосили вирок.

Сусіди після роботи вирішили випити і присіли за стіл у літній кухні обвинуваченого. В якийсь момент між 37-річним Володимиром А. та 38-річним Володимиром О. виникла сварка. Аби не доводити усе до конфлікту – господар вийшов на вулицю покурити. Однак за ним подався і сусід, який продовжив поводитись агресивно. Врешті чоловік вдарив господаря дому правою рукою в голову, а лівою – ножем у спину. Поранений у свою чергу, захищаючись, вибив ніж із рук нападника та вдарив цим же ножем його в праву бокову черевну порожнину. 

Сусід схаменувся, відступив та пішов в напрямку саду. За кілька хвилин, Володимир О. упав замертво.

На місце прибули лікарі, які констатували смерть, то ж господаря дому відразу затримала поліція. Володимир А. визнав свою вину. У суді він повідомив, що не мав прямого наміру і не думав вбивати сусіда. Однак у момент бійки зрозумів, що є загроза його життю, а тому почав захищатись.

Вбитий Володимир О. був неодноразово судимим за крадіжки та тяжкі злочини, зокрема, вбивство й зґвалтування.

«Чесно кажучи в селі побоювалися вбитого. Бо він не міг жити без проблем. При чому створював їх сам. В Ольганівці добре пам’ятають, як він холоднокровно застрелив нашого односельця, дуже хорошого чоловіка Миколу, якому не знаю чи було 30 літ, чи ні. А Володя, той, що вбив, не скажу, що був якимось забіякою, трудяга», - розповідав про ті події мешканець Ольганівки.

Суд зважив на усі обставини справи та свідчення. Зрештою, його визнали винним в умисному вбивстві при перевищенні меж необхідної оборони. За це чоловіку присудили майже 2 роки позбавлення волі. Враховуючи те, що увесь час від затримання до оголошення вироку, чоловік провів в ізоляторі – він вже відбув своє покарання.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *