Волинянин зі спільниками ошукали людей на понад 200 тисяч

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинянин зі спільниками ошукали людей на понад 200 тисяч
image
Назар Тарадюк / 31.03.2023 / 0 Коментарів

На Волині поліцейські викрили організовану злочинну групу, яка ошукала людей на понад 200 тисяч гривень.

Про це інформує поліція області.

Трьох фігурантів затримали в порядку ст. 208 КПК України. Їм повідомили про підозру за ч.4 ст.190 КК України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою).

Співробітники кримінальної поліції, відділу кримінального аналізу, слідчого управління, Володимирського районного відділу поліції та інших підрозділів ГУНП встановили групу осіб, які налагодили шахрайську схему в інтернеті. Зловмисники розміщували оголошення про надання послуг, за які потрібно було сплатити наперед, але обіцяного замовники не отримували. Таким чином, вони встигли ошукати більше 30 осіб. 

Організував цю схему 37-річний житель Києва з двома співучасниками з Волині та Одещини, - усі раніше були засуджені за різні злочини. 

Днями оперативники спільно зі слідчими та управлінням КОРД провели у них одночасні санкціоновані обшуки, під час яких вилучили мобільні телефони, планшети, банківські картки та інші речові докази.

Нині всім трьом обрали запобіжні заходи – перебування під вартою. За скоєне їм загрожує позбавлення волі від 5 до 12 років.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *