Володимир Талашко прокоментував секс-скандал зі студентками

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Володимир Талашко прокоментував секс-скандал зі студентками
image
Оля Коновалова / 10.08.2021 / 0 Коментарів

Днями кілька дівчат звинуватили викладача театрального університету Володимира Талашка в сексуальних домаганнях. Він запрошував їх додому під приводом репетицій, фотографував оголеними та схиляв до інтиму. Однак сам актор все заперечує.

75-річний Володимир Талашко відмовився публічно коментувати ситуацію та говорити на камеру, повідомляє канал 24.

Натомість він вийшов на зв'язок з журналістами телефоном. За словами актора, у нього ніколи не було інтимних стосунків зі студентками чи абітурієнтками.

"Роздягав, цілував – такого не було. Не пам'ятаю, не знаю, не було. Якогось спілкування інтимного не було", – відповів Володимир Талашко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Іменитий актор, що родом з Волині, потрапив у сексуальний скандал

Водночас викладач Київського університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого не став заперечувати, що кликав дівчат додому. Репетиції в його квартирі відбувались нібито в рамках навчального процесу.

"Я не знаю, у мене інколи під час навчання репетиції проходили, але це було не одна, дві, три, чотири, п'ять, це було, як кажуть, в етапах роботи", – заявив Талашко.

Секс-скандал прокоментували і у виші, де викладає Володимир Талашко.

"Ніяких офіційних паперів, ніяких заяв, ніяких усних повідомлень ніколи не надходило. Навіть чуток на таку тему я ніколи не чула", – повідомила проректорка з наукової роботи Галина Миленька.

Натомість Яніна Соколова, яка закінчила Карпенка-Карого, стверджує, що "ректор вишу знає про все й мовчазною згодою фактично покриває". За словами громадської діячки, Володимир Талашко – не єдиний розбещувач молодих дівчат, адже до неї чіплялися й інші метри.

До слова, Володимир Талашко – зірка фільму Леоніда Бикова "В бій ідуть лише старики". Він зіграв старшого лейтенанта Сергія Скворцова. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *