Володимир-Волинський «Епікур» припиняє свою діяльність

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Володимир-Волинський «Епікур» припиняє свою діяльність
image
Яна Горчинська / 23.02.2022 / 0 Коментарів

Підприємець Олексій Коваленко, засновник бренду «Епікур», що спеціалізується на виготовленні екологічної курятини заявив про зняття з продажу даної продукції. Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

«Знімаю свій Епікур із продажу. Інакше ваші ж гроші посилюють для вас загрозу війни»,  - ідеться у дописі засновника.

Як написав Олексій Коваленко, припиняє діяльність птахофабрика через Михайла Добкіна, який нещодавно став акціонером Володимир-Волинської птахофабрики. Як зазначає підприємець до появи Добкіна під своєю ліцензією і зі своєю «епі-командою»  він налагодив виробництво курятини без антибіотиків і всякої погані для «Епікура».

«З недавніх публікацій та звернення журналістів-розслідувачів знаю, що Добкін це вже не лише про токсичну риторику, а про злочинну співпрацю з ЛНР/Росією. Це вже не слова, а справи, які настільки цинічні щодо України, що я негайно ставлю крапку на Володимир-Волинській птахофабрикі по Епікуру. На цій же фабриці Добкін виробляє звичайний бренд – «Чебатурочка». На нього я не впливаю, тут кожному голосувати своїм гаманцем».

Засновник птахофабрики анулював ліцензію виробнику. Наразі команда готує офіційні повідомлення торговим мережам про припинену ліцензію на «Епікур».

«В інтерв'ю для Forbes я говорив, що з появою Добкіна серед акціонерів почав кроки, щоб не мати з ним справ. Передбачалося впровадження технологій «Епікур» на інших виробництвах та безшовне перенесення виробництва та постачання. Так і дію, але в такій ситуації не можу чекати. Люди цінніші за гроші. Репутація цінніша за гроші. Цінності цінніші за гроші», - підсумував Олексій Коваленко.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *