Волиняни сплатили пів мільярда гривень «військового» податку

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волиняни сплатили пів мільярда гривень «військового» податку
image
Назар Тарадюк / 24.10.2023 / 0 Коментарів

З легальних доходів волинян за підсумками січня-вересня 2023 року для потреб оборони держави сплатили 527,1 мільйона гривень військового збору. 

Це на 114,5 мільйона гривень, або на 27,7% більше проти аналогічного періоду торік, - інформують у секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Позитивна динаміка надходжень військового збору вказує на сумління бізнесу та відповідальність працедавців, які виконують вимоги закону щодо офіційного оформлення найманих осіб.

Фінансова підтримка обороноздатності країни - критично важлива для ефективної протидії військовій агресії рф. Тому кожен, хто працює легально, або ж прозоро декларує доходи, робить особистий внесок у належне фінансування національного війська.

Зразкова податкова дисципліна та чесна сплата податків – це надзвичайно важливі передумови для  перемоги над загарбником, - наголошують у податковій службі в області та висловлюють щиру вдячність платникам податків, які дбають про фінансове забезпечення держави  під час боротьби з ворогом.

Нагадаємо , що порядок оформлення трудових відносин з найманими працівниками є однаковим для всіх роботодавців. Він включає три основні кроки:

  • укладення трудового договору;
  • оформлення наказу про прийняття на роботу;
  • повідомлення Державної податкової служби.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *