Волинянин сяде за ґрати за заклики до зміни меж території України

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинянин сяде за ґрати за заклики до зміни меж території України
image
Назар Тарадюк / 06.07.2023 / 0 Коментарів

Слідчі СБУ зібрали беззаперечні докази вини волинянина, який у мережі інтернет закликав до змін меж території та кордону України.

Співробітники СБУ встановили, що житель Ковельського району створив у соціальній мережі групу, де розміщував деструктивний контент. Зокрема, зловмисник стверджував, що Донбас повинен стати російським, його необхідно приєднати до росії, і цей процес незворотній, - інформує СБУ.

У телефоні волинянина оперативники виявили також листування з особою, яка спонукала до розміщення ворожого контенту в мережі Інтернет та обіцяла відповідну оплату за це.

На підставі зібраних слідчими СБУ доказів суд визнав зловмисника винуватим за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України та призначив йому 3 роки та 3 місяці позбавлення волі.

Служба безпеки наголошує на невідворотності покарання за злочини проти нашої держави. Розслідування проводили співробітники СБУ у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *