«Воно мені не до душі», - нардеп Івахів про засідання у Верховній Раді

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Воно мені не до душі», - нардеп Івахів про засідання у Верховній Раді
image
Назар Тарадюк / 30.04.2024 / 0 Коментарів

Народний депутат з Волині від “За майбутнє” Степан Івахів  “прогулює” засідання Верховної Ради ще з 2023 року, бо йому “не до душі”.

Про це йдеться в матеріалі Bihus.Info.

“Я людина, яка по житті звикла щось діяти або на щось впливати. А поскільки Верховна Рада перетворилась на “піди нажми кнопку” – воно мені не до душі і не до серця” – так пояснив свою відсутність на голосуваннях з серпня 2023 року Степан Івахів. 

Івахів відомий як співзасновник групи компаній “Континіум”, яка контролює мережу АЗС WOG. Вірогідно, “не до серця” Івахіву Рада давно, бо в топі нардепів-прогульників він був серед лідерів ще до початку повномасштабного вторгнення. За майже 5 років депутатства депутат співініціатором лише 7 законопроектів, з яких тільки один став чинним актом. 

Судячи з даних сайту Верховної Ради України, Івахів жодного разу не був на голосуваннях з серпня 2023-го року. За словами нардепа, він перебуває в Україні і якби його попросили прийти на роботу, він би з’явився у ВР: “До мене ніхто не звертався, що мій голос є у такій великій необхідності. Якби звичайно сказали, що мій голос необхідний, я би звичайно кинувся і приїхав”. 

На запитання про відповідальність перед виборцями, нардеп відповів так: “Це моя політична відповідальність, але я з нею буду жити, мучитись і з нею і помру”.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *