Ворог обстріляв Миколаївщину: згоріло кафе та підприємство

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Ворог обстріляв Миколаївщину: згоріло кафе та підприємство
image
Оля Коновалова / 22.08.2022 / 0 Коментарів

Сьогодні вночі російські війська знову обстріляли Миколаївщину та обласний центр ракетами, які влучили в кафе та підприємство.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім у Телеграмі.

«Вночі 22 серпня орієнтовно о 03:00 Миколаїв знову зазнав обстрілів. Внаслідок чого відбулося займання кафе, також наразі відомо про влучання на територію підприємства. Попередньо, постраждалих немає. Інформація щодо наслідків руйнувань уточнюється», - написав Кім.

Крім того, ввечері 21 серпня, о 18:20, ворог обстріляв місто Баштанка та влучив у приватний сектор. У результаті чого загорілась покрівля двоповерхового житлового будинку та автомобіль. Після пожежі будівля не підлягає відновленню. Також пошкоджено приблизно 10 будинків. Одна дитина отримала легке поранення.

Вчора протягом дня були обстріли за межами населених пунктів Широківської громади. Влучили у вже зруйнований ЦНАП та житлові будинки. Постраждалих немає.

У Миколаївському районі вдень 21 серпня відбувся ворожий обстріл околиці села Костянтинівка Первомайської громади. Попадання були по відкритих територіях.

Також тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *