ВПО та полонені військові: на Волині відбулася важлива зустріч

  • Головна
  • НОВИНИ
  • ВПО та полонені військові: на Волині відбулася важлива зустріч
image
Назар Тарадюк / 22.05.2024 / 0 Коментарів

У Рожищенській міськраді за ініціативи голови ТО ПП «Європейська солідарність» у Волинській області Юлії Вусенко відбулася зустріч, на якій обговорили питання щодо безвісти зниклих, полонених та загиблих військових, а також потреби ВПО.

Про це інформують на сторінці Європейської Солідарності Волині.

На зустрічі були присутні Юлія Спас - представниця Уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Волинській області; Анастасія Соляр та Ірина Литвинчук - головні спеціалістки регіонального представництва Уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Волинській області; Інна Пододворна - експертка проєкту із захисту прав дітей регіонального представництва Уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Волинській області.

На подію із зверненнями до уповноважених посадових осіб, прийшло близько 20 мешканців громади. Обговорили питання, які стосуються безвісти зниклих, полонених та загиблих військових, а також проблеми і потреби ВПО. До заходу долучилися, депутатка Рожищенської міської ради Анна Літушко та керівник офісу ПП ЄС Волині Леся Ларіна та мер Рожища Вячеслав Поліщук.

"Такі зустрічі можуть відбуватися і в офісі партії за Вашими запитами. Наша адреса: м.Луцьк, пр.Волі, 29. Почуємо кожного", - йдеться у повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *