Все для фронту: Волиньрада спрямувала понад 22 млн на оборону

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Все для фронту: Волиньрада спрямувала понад 22 млн на оборону
image
Яна Горчинська / 01.03.2022 / 0 Коментарів

Під час пленарного засідання чергової 13 сесії Волиньради розв'язували питання щодо фінансування оборони  області. Про це повідомляє Координаційний центр Волині.

Головним питанням було спрямування додаткових коштів на першочергові потреби краю у період воєнного стану. За результатами голосування депутати виділили на це майже 22,5 млн грн.

З них більше 17,5 млн грн підуть на фінансування Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин, підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації в області. Кошти призначаються на зміцнення матеріально-технічного та ресурсного забезпечення ТрО і посилення антидиверсійної боротьби. У зв’язку з чим,  депутати також затвердили зміни до згаданої програми.

Також майже 3 мільйони гривень додано на реалізацію Комплексної регіональної програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій.

Голова обласної ради Григорій Недопад подякував депутатам за оперативність рішень та активність і не лише депутатську, а й громадянську.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram   

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *