Як лучани жили без світла та що скуповували найбільше. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Як лучани жили без світла та що скуповували найбільше. ВІДЕО
image
Назар Тарадюк / 26.10.2022 / 0 Коментарів

У суботу, 22 жовтня, коли після обстрілу росіян частина Луцька лишилася без світла, лучани почали скуповувати зарядні прилади, ліхтарики, свічки тощо.

Про це пише Суспільне.

Лучанин Тарас Матьора продає телефонні аксесуари. Розповідає, що має кілька магазинів. 22 жовтня упродовж дня в них розкупили понад сто павербанків. У мирний час, додає, це був не найпопулярніший товар.

Продавець дає практичну пораду, як обрати зарядний пристрій.

«Сам маю на 10000 міліампер, хоча в мене їх пару, але в основному 10-ки. Вона невелика. Можна із телефоном разом кинути в кишеню, купив короткий шнур і носиш собі, зручно», – говорить Тарас Матьора.

Лучанин Олег Кобилинський в одному з луцьких магазинів відповідає за реалізацію канцтоварів. Говорить, зважаючи на ситуацію, закупили і павербанки, і свічки. Каже: не очікували, що їх так швидко розкуплять.

Волиняни, з якими поспілкувалося Суспільне, запаси свічок, ліхтариків та зарядних пристроїв зробили.

Зі слів продавця Олега Кобилинського, у період, коли не було світла, волиняни також купували розмальовки та картини, які можна розмальовувати.

Нагадаємо, що по Волині ворог завдав ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури одразу в кількох містах. А деякі об'єкти атакував навіть повторно. Як повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, на Волині без світла тоді лишалися більше 100 000 абонентів.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *