ЄС співфінансуватиме сім проєктів Волині: бюджет - понад €6 млн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • ЄС співфінансуватиме сім проєктів Волині: бюджет - понад €6 млн
image
Назар Тарадюк / 20.12.2023 / 0 Коментарів

У Варшаві в рамках Програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027 відібрали проєкти транскордонного співробітництва.

Про це інформує пресслужба Волинської ОВА.

Волинська, Львівська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська та Івано-Франківська області у партнерстві з регіональними органами влади Республіки Польща представили на розгляд Моніторингового комітету свої напрацювання.

Комітет обрав 20 проєктів зі 115 заявок за пріоритетним напрямком «Здоров’я». Відзначають, що Волинська область посіла перше місце серед областей України за кількістю відібраних проєктів із загальним бюджетом у понад 6 млн євро.

"Вітаємо волинських заявників-переможців з проєктами, які отримають співфінансування Європейського Союзу в рамках Програми та зможуть розпочати свою реалізацію вже у 2024 році:

  • «Здорові та підтягнуті мешканці Грубешівського повіту та Луцького краю» (Рожищенська багатопрофільна лікарня Рожищенської міської ради у співпраці з Незалежним комплексом громадської охорони здоров'я в Грубешові).
  • «Нейродосконалість без кордонів» (Волинська обласна клінічна лікарня у співпраці з Університетською лікарнею у Білостоці).
  • «Спільний розвиток реабілітаційних послуг у муніципальних лікарнях у Білостоці та Володимирі» (Комунальне підприємство «Володимирське територіальне медичне об'єднання» Володимирської міської ради у співпраці з Міською лікарнею у Білостоці).
  • «Мости здоров'я: Створення транскордонної телемедичної діагностичної та терапевтичної платформи для лікарів та пацієнтів» (Волинська обласна клінічна лікарня та Волинський національний університет імені Лесі Українки у співпраці з Люблінським медичним університетом).
  • «Мета – здорові людські "двигуни" у Луцьку та Пулавах: покращення допомоги людям з інфарктами та інсультами у Луцькій громаді та Пулавах» (Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади у співпраці з Незалежним центром охорони здоров'я в Пулавах).
  • «TransCare: транскордонне співробітництво в галузі охорони здоров'я та паліативної допомоги» (Комунальне підприємство «Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади» у співпраці з Незалежним закладом охорони здоров'я в Седльце).
  • «Lean healthcare як інструмент покращення доступу до спеціалізованої медицини» (Волинська обласна клінічна лікарня у співпраці з Воєводською лікарнею доктора Людвіка Ридигера в Сувалках)", - йдеться у повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *