У Луцьку висадять Алею захисників і захисниць України

image
Оля Коновалова / 10.10.2022 / 0 Коментарів

Волинь долучиться до глобального проєкту "Озеленення планети".

Як повідомила політикиня Юлія Вусенко, яка є однією з ініціаторок реалізації цього проєкту в Україні, у жовтні висадку дерев планують провести двічі.

Так, 13 жовтня, усіх охочих закликають долучитись до всеукраїнської висадки Алеї захисників і захисниць України, а 15 жовтня — буде ще одна масштабна висадка дерев по всій країні, до якої може долучитись кожен.

"Якщо ви вийдете з нами разом, або посадите у себе на ділянці бодай одне дерево — ви зробите величезний вклад у відновлення екологічної системи України", - зазначила Юлія Вусенко.

На своїй фейсбук-сторінці політикиня повідомила, що до ініціативи з озеленення планети уже долучилась Ківерцівська громада.

Крім того, ініціативу підтримав і луцький забудовник Андрій Разумовський.

Організатором виступає Благодійний Фонд «Озеленення України» за підтримки Державне агентство лісових ресурсів України, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України та Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine.

До слова, проєкт з масштабного озеленення планети реалізовують уже не перший рік. Долучитися до акції може кожен охочий. Для цього необхідно зареєструватися за посиланням. Зокрема, учасник проєкту висаджує власне дерево і надсилає на офіційний сайт "Greening of the Planet"  фото та геолокацію, яку буде вказано на загальній мапі проєкту.

Нагадаємо, у волинському місті висадили алею пам’яті українців загиблих у війні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *