З російського полону повернули 64 бійця. Ексклюзивні кадри з обміну

  • Головна
  • НОВИНИ
  • З російського полону повернули 64 бійця. Ексклюзивні кадри з обміну
image
Еля Коротинська / 14.12.2022 / 0 Коментарів

На Донбасі відбувся черговий обмін полоненими. Як повідомили у Координаційному штабі з питань поводження із військовополоненими додому повернулись 64 українських воїнів. Більшість – брали участь у боях на Донеччині, і зокрема - обороняли місто Бахмут.

Як повідомили джерела інтернет-видання «Insider Media», які брали участь в обміні – загалом вдалось повернути 64 українських військовополонених та 4-ро тіл загиблих. Серед звільнених – 59 бійців Збройних сил України і 5 – бійці територіальної оборони. Також вдалося звільнити 35-річного цивільного громадянина США Мурекезі Суеді. Його затримали у Херсоні за проукраїнські погляди і з червня він перебував у російському полоні.

«Серед звільнених, як офіцери, так рядові та сержанти. Половина – з пораненнями різної важкості. Але дякувати Богу 64 наших побратимів таки повернулись з полону. Сльози навертались, коли вони вийшли до нас – серед них зовсім юні хлопчаки, яким тільки по 19-20 років. Всі неймовірно раді поверненню в Україну», - розповідає один з учасників обміну полоненими

Натомість російській стороні віддали 32 військових та 3 тіла загиблих солдат.

Читайте також: «Я просив відразу різати дві стопи»: воїн 14-ої бригади розповів про поранення та полон

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *