З росії до Харкова ворожа ракета долітає за 30-40 секунд

image
Оля Коновалова / 10.07.2022 / 0 Коментарів

Жителів Харкова просять не нехтувати сигналами повітряної тривоги і без нагальної потреби взагалі не перебувати на вулицях, адже ракети, випущені з території рф, долітають до міста і за пів хвилини.

Про це заявив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Ми занадто близько знаходимося до кордону із російською федерацією. Лише близько 40 кілометрів. І час прильоту ракети складає від 30 до 40 секунд. Тому часу, щоби людям укритися, занадто мало. Не слід нехтувати сигналами повітряної тривоги, треба зразу направлятися в укриття», - повідомив Синєгубов.

Він зауважив, що рф випускає на Харків та область значно більшу кількість ракет, ніж влучають в об’єкти інфраструктури, частину ракет збивають українські захисники.

«Те, що до нас прилітає, не дорівнює тій кількості ракет, які випущені з території російської федерації. Ми, на жаль, говорити всього не можемо, однак, повірте, наші Збройні сили працюють для того, щоб якомога менше до нас прилітало ракет. Ми знаємо, скільки їх випускається, і скільки, на жаль, все ще потрапляють у цілі. Крім того, ворог б’є ракетами по лісосмугах, по полях, по сміттєзвалищах, як у місті Балаклея. Таку він веде війну», - зазначив голова ОВА.

Він додав, що лінія фронту в області за останні дні не змінилася, ворог не захопив жодного метра нової території. На північному, північно-східному та Ізюмському напрямках тривають активні бої.

Керівник ОВА наголосив, що Харків та область залишаються для росії принциповими цілями, однак у регіоні цілодобово працюють над укріпленням позицій і зміцненням обороноздатності.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *