За 14 тисяч боргу по аліментах лучанина відправили за ґрати

  • Головна
  • НОВИНИ
  • За 14 тисяч боргу по аліментах лучанина відправили за ґрати
image
/ 24.06.2021 / 1 Коментарів

За ухилення від сплати аліментів на дітей волинянин втрапив під арешт.

Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Луцький міськрайонний суд за злісне ухилення від сплати аліментів на утримання двох дітей уже призначив 37-річному жителю обласного центру Волині покарання у виді трьох місяців та п’яти днів арешту.

Чоловіка не вперше притягують до кримінальної відповідальності за ухилення від сплати аліментів і востаннє, він вже отримував покарання у 2020 році. Попри це, з жовтня минулого року горе-батько знову заборгував на утримання доньки та сина понад 14 тисяч гривень.

Суд визнав чоловіка винним у злісному ухиленні від сплати аліментів (ч.2 ст. 164 КК України) і тепер понад три місяці він перебуватиме під арештом.

Довідково: згідно із санкцією ст. 164 Кримінального кодексу України, злісне ухилення від сплати встановлених рішенням суду коштів на утримання дітей (аліментів) - карається громадськими роботами на строк від вісімдесяти до ста двадцяти годин або арештом на строк до трьох місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Те саме діяння, вчинене особою, раніше судимою за такий злочин, - карається громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк від двох до трьох років.

Коментарі (1):

  1. хай посидить трохи! буде знати потім як діте

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *