Затримали працівників ТЦК, які били й морили голодом чоловіка

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Затримали працівників ТЦК, які били й морили голодом чоловіка
image
Назар Тарадюк / 20.09.2023 / 0 Коментарів

На Львівщині двох працівників Самбірського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки затримали правоохоронці за побиття чоловіка та погрози зброєю. 

Слідчі виявили, що потерпілого утримували у приміщенні військкомату близько тижня до публічного скандалу. Про це повідомило Державне бюро розслідувань.

Напередодні соцмережами поширилося відео, у якому чоловік у військовій формі погрожує цивільному, б’є його та наводить на нього зброю. 

Керівництво Львівського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки призначило службову перевірку. На цей час військовослужбовців, які потрапили у відео, відсторонили від виконання обов'язків.

ДБР попередньо встановило, що 19 вересня військовослужбовець-водій ТЦК у Самборі побив чоловіка, при цьому погрожував йому зброєю. Він бив потерпілого руками та ногами по тілу та обличчю.

Слідчі встановили, що фігуранти утримували потерпілого у приміщенні військкомату з 12 вересня 2023 року. Вони морили його голодом, били його та знущалися з нього, аби він добровільно пройшов військово-лікарську комісію.

Наразі ДБР затримало заступника начальника одного з відділів Самбірського районного військкомату та військовослужбовця-водія цього відділу. Вирішують питання повідомлення їм про підозру в незаконному позбавленні волі, катуванні та перевищенні військовою особою службових повноважень (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 127, ч. 5 ст. 426-1 Кримінального кодексу України).

Читайте також: Побили й погрожували зброєю: ДБР розслідує інцидент в ТЦК на Львівщині

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *