Землетрус у Туреччині: спалахнула масштабна пожежа. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Землетрус у Туреччині: спалахнула масштабна пожежа. ФОТО
image
Віктор Гордійчук / 06.02.2023 / 0 Коментарів

У середземноморському порту Іскендерун, на півдні Туреччини, який постраждав від землетрусу, виникла пожежа.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Haber7.

“Землетрус магнітудою 7,7, епіцентр якого розташовувався в районі Пазарджик провінції Кахраманмараш, також уразив порти в районах Хатай і Іскендерун. Після землетрусу в порту Іскендерун спалахнула пожежа”, - повідомляє видання.

На зображеннях з місця події видно, що бетонне покриття частини порту потріскалося, контейнери попадали, були пошкоджені та посеред них виникла пожежа.

Як повідомляє CNN Türk, близько 17:00 один з контейнерів на складі в порту Іскендерун з невідомої причини перекинувся і загорівся.

“Після того, як було помічено дим, пожежники порту та муніципалітету втрутилися в пожежу. Полум'я піднялося до неба, на короткий час виникла паніка. Бригади продовжують гасити пожежу”, - повідомляє телеканал.

Нагадаємо, 6 лютого на південному сході Туреччини сталося два землетруси: о 4:17 в районі Пазарджик провінції Кахраманмараш стався землетрус магнітудою 7,7 та о 13:24 в районі Ельбістан тієї ж провінції стався ще один землетрус магнітудою 7,6 за шкалою Ріхтера.

За останніми оновленими даними, оприлюдненими віцепрезидентом Туреччини Фуатом Октаєм, кількість загиблих досягла 1541 людини, поранених - 9733, кількість пошкоджених будівель - 3471.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *