Зґвалтували ніжкою від табуретки: на Волині засудили жінку, яка з коханцем забила чоловіка

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Зґвалтували ніжкою від табуретки: на Волині засудили жінку, яка з коханцем забила чоловіка
image
Еля Коротинська / 30.09.2022 / 0 Коментарів

На Волині жінка стала співучасницею вбивства і зґвалтування чоловіка. Про це стало відомо з вироку Рожищенського районного суду.

Звіряче вбивство трапилось на вулиці Сагайдачного у Володимирі ще 23 вересня 2021 року. Компанія розпивала спиртні напої і під час сварки між трьома людьми виникла бійка. Причиною стала – помста.

Загиблий чоловік ще у 2018 році познайомився з молодою жінко і згодом прихистив її у себе. Вона ніде не працювала, тож повністю жила за кошти господаря будинку. Чоловік навіть мав наміри створити з молодицею сім'ю: одягав її, годував і давав гроші на різні витрати. Частенько в його будинку почали збиратись сумнівні компанії, а на столі ледь не щодня з'являвся алкоголь.

Чоловік хоч і не жив багато, та зрештою, як колишній шахтар мав доволі непогану пенсію – близько 25 000 грн. Тому жінка постійно просила гроші і кілька разів сама знімала кошти з карти співмешканця.

З часом вона зустріла іншого чоловіка, з яким у неї зав'язались стосунки. Щоправда, «злазити з шиї» свого колишнього співмешканця вона не воліла. Зрештою, йому набридло таке відношення і він її вигнав зі свого дому.

Втім, жінка продовжувала навідуватись до нього з різними компаніями. Періодично між ними виникали сварки і навіть бійки. Господар просив, щоб та не приводила інших чоловіків до нього додому. За кілька місяців до вбивства під час чергової пиятики жінка влаштувала скандал і штрикнула свого колишнього співмешканця у шию. Він потрапив у лікарню, однак писати заяву відмовився.

Причиною стало те, що жінка поцупила з картки шахтаря-пенсіонера 2000 гривень, за іншими ж даними – 25 000 грн. Він написав заяву до поліції. Проте через її неадекватну поведінку – чоловік опинився з проколотою шиєю на лікарняному ліжку. Тим не менше, на цьому все не скінчилось – вона продовжила навідуватись до нього.

Чоловік, як господар будинку попросив її більше не приходити і не приводити свого нового кавалера, який постійно проявляв до нього якусь агресію. Це помічали й інші люди з компанії.

Зрештою, одного дня, коли всі розійшлись – жінка зі своїм кавалером повернулась до будинку. Вони вирішили випити по 50 грамів «мирової». Господар настійливо просив їх покинути будинок. Між ними зав'язалась бійка, в результаті якої гості почали бити кулаками чоловіка по голові і тулубі. Били, доки він не впав. Та на цьому парочка не зупинилась. Підігріті алкоголем у пориві помсти за образу – вони вирішили познущатись з господаря будинку.

Збоченці стягнули з побитого чоловіка штани і зґвалтували дерев`яною ніжкою від табуретки.

Жінка свою вину у вчиненні інкримінованого злочину, визнала частково.

Вона запевняла, що господар сам запросив її пообіді до в себе гості. На той момент у нього в гостях були ще двоє людей, тож вони разом сіли перехилити по чарці. Жінка попросила гостей розійтися, мовляв, вони між собою розберуться з приводу суду щодо викрадених грошових коштів з банківської картки.

Чоловік разом з її новим кавалером сходив у магазин і вони на трьох розпили ще пляшку горілки. Обвинувачена пригадує, що господар сам спровокував сварку, вказуючи на нетрадиційну орієнтацію її нового кавалера. Той, мовляв, не стерпів образи, підвівся і вдарив господаря будинку. Зав'язалась бійка, в ході якої гість жбурнув крісло, відламав від нього ніжку і вже нею почав лупцювати суперника. Жінка начебто просила його зупинитися, однак він її не слухав. Обвинувачена переконує, що хотіла було втекти, але кавалер відштовхнув її і наказав сісти на диван. Каже, думала, що на той момент була вагітною, тому підкорилася його вимозі. Жінка переконувала суд, що участі в бійці і зґвалтуванні не брала. Мовляв, сиділа і спостерігала за тим, як збоченець зняв з побитого чоловіка штани і ґвалтував його ніжкою від табуретки протягом 10 хвилин. Чоловік вже не чинив жодного опору, а лише стогнав.

Зрештою, вона втекла з літньої кухні, де усе відбувалось. За кілька хвилин її наздогнав кавалер і вдвох вони повернулись до своїх знайомих на іншу квартиру, де жили останнім часом. Вранці, коли парочка прокинулась, вони почали обговорювати вчорашні події і зловмисник запропонував жінці взяти всю провину на себе, оскільки вона вагітна і має інші кримінальні провадження.

Вона погодилася, адже мала до свого кавалера дуже сильні почуття. Однак, невдовзі виявилось, що вони не просто побили та зґвалтували чоловіка у неприродний спосіб, а вбили його.

Судмедексперти виявили на тілі загиблого чоловіка багато синців, крововиливів та забійних ран. Та безпосередньою причиною його смерті стала масивна крововтрата, внаслідок розриву прямої кишки, брижі і тонкого кишківника.

Також експерт встановила, що виявлені ушкодження і їх характер свідчать про те, що зґвалтування не могла виконати одна особа. За версією слідства та фахівців – одна людина утримувала загиблого, аби він не рухався. Інша людина – вчиняла жорсткі дії, гвалтуючи чоловіка у неприродний спосіб.

Після того, як жінку з її коханцем затримали – вона і справді намагалась взяти на себе всю провину і під час слідчого експерименту в деталях розповідала, як усе коїла. Однак слідчі довели, що такий жорсткий злочин скоїти сама вона не могла і це – групове вбивство за змовою. Тим паче під час скоєння злочину, чоловік загубив свій телефон і залишив на місці безліч відбитків та інших доказів. До слова, на одязі вбивць також було знайдено краплі крові загиблого.

Під час судового процесу було встановлено, що жінка в той момент не була вагітна і після затримання не зверталась до акушер-гінеколога, також вона не має порушень психіки і не потребує примусового лікування. В момент скоєння злочину вона була нетверезою, однак цілком усвідомлювала свої дії.

Матеріали відносно обвинувачення її коханця і співучасника жахливого злочину були винесені в окреме провадження. Тож можна сподіватись, що чоловіку за вбивство пенсіонера-шахтаря суд обере максимально суворе покарання.

Тим часом суд присяжних, який слухав справу в смт Рожище рівно через рік після звірячого вбивства оголосив жінці вирок. Її визнали винуватою у вбивстві за попередньою змовою групою осіб, за що вона відсидить 14,5 років за ґратами. Також вона має сплатити понад 220 тис. грн матеріальної та моральної шкоди сестрі загиблого чоловіка.

Жінка народилась і виросла в Нововолинську, однак давно ніде не працювала, вживала алкогольні напої, вчиняла крадіжки, бійки і вела аморальний спосіб життя. Також вона має дітей, однак їх вихованням вона не займається. У сімейному статусі жінки вказано «вдова». Варто також зауважити, що вона вже була раніше судима за вбивство. У 2005 році їй присудили 12 років позбавлення волі. Однак апеляція зменшила термін ув'язнення до 9 і зрештою – вже через 6 років вона вийшла на волю.

Цього разу, навряд чи їй вдасться уникнути, чи зменшити міру покарання, адже звірячий злочин, який вона вчинила зі своїм коханцем – шокував не лише громадськість, а й суддів.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *