Жінка в реанімації, син – в іншій лікарні. Кількість постраждалих внаслідок наїзду в Луцьку – зросла

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Жінка в реанімації, син – в іншій лікарні. Кількість постраждалих внаслідок наїзду в Луцьку – зросла
image
Оля Коновалова / 13.12.2021 / 0 Коментарів

Неповнолітній водій Renault Megane нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом ДТП правоохоронці розслідують кримінальне провадження.

Автопригода трапилась 12 грудня, близько 14-ї години, на проспекті Соборності, у Луцьку. Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімаційному відділенні перебуває 39-річна лучанка, її 5-річний син – в обласній лікарні; ще четверо жінок отримали забої та переломи і після надання медичної допомоги не госпіталізовувались.

За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження водієві загрожує позбавлення волі від 3 до 8 років.

Встановлено, що водій і його пасажири навчаються на 1 курсі Луцького вищого професійного училища, є місцевими жителями. Сім’ї винуватця, і неповнолітніх пасажирів на обліках служби у справах дітей не перебувають.

Слідство в цій справі триває: поліцейські встановлюють обставини, за яких неповнолітній хлопець сів за кермо.

Нагадаємо, тікаючи від екіпажу патрульних та не виконуючи законні вимоги полісменів про зупинку, водій Renault Megane промчав на червоне світло та в’їхав у людей, які переходили дорогу на регульованому пішохідному переході. Після цього скоїв зіткнення з деревом і дорожнім знаком на перехресті з вулицею Чорновола. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Згодом в мережі опублікували відео наїзду на людей.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *