Жителі санкт-петербурга масово отримують повістки

image
Оля Коновалова / 16.08.2022 / 0 Коментарів

Вочевидь у російській терористичній федерації закінчуються люди, яких можна відправити на війну в Україну. Так, жителі російського санкт-петербургу почали масово отримувати повістки у військкомат.

Про це повідомила одна із місцевих мешканок, передає місцеве петербурзьке видання. Вона розповіла, що помітила у поштових скриньках у своєму будинку десятки повісток, та додала, що "такого не бачила ніколи".

На всіх документах зазначено ПІБ, рік народження та адресу одержувачів. Також на них червоним кольором нанесено штамп "Явка обов'язкова".

"Ви зобов'язані 13-18 серпня 2022 року з'явитися у військовий комісаріат адміралтейського та кіровського районів міста санкт-петербурга за адресою: ризький проспект, б. 12, кв. 28, для уточнення даних", – йдеться в документі. Відправники просять принести із собою паспорт та військовий квиток. На ризькому, 12 і справді розташований військкомат, пише видання.

Сам будинок розташований на Вознесенському проспекті. До того ж як йдеться у матеріалі, окупантам наскільки не вистачає людей на війну в Україну, що співробітники військкоматів навіть почали працювати суботами та телефонувати росіянам, які перебувають на військовому обліку.

Автори статті визнали: військкоматам поставлено завдання активізувати набір на військову службу за контрактом, а зацікавленість у ній не відповідає попиту.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *