ЗЛЕТ І ПАДІННЯ ІГОРЯ КОЛОМОЙСЬКОГО. ВІДЕО

image
Назар Тарадюк / 05.04.2023 / 0 Коментарів

Про злети і падіння олігарха Ігоря Коломойського, що потрібно робити в житті, аби в тебе вдома слідчі органи під час обшуку роззувалися, як заробити мільярди, будучи звичайним єврейським хлопчиком, та багато іншого розповідають у сюжеті політичного каналу Новосилецький.

На ці та безліч інших питань автор відео дав відповідь.

«Відмінник і хороша дитина стала крутити потім мільярдними капіталами і ТОП політиками. У дитинстві вся інтелектуальна діяльність давалася йому досить легко, втім як і в Дніпропетровському металургійному інституті, де він теж навчався практично на відмінно. Але через раннє одруження у 20 років, на останній курсах він став рідше з’являтися в університеті. Коломойський став шукати способи підзаробити.

Розбирати слова Коломойського про те, що він здавав пляшки, аби прогодувати себе і так заробляв перші гроші, або що він працював в облфото і робив портрети сільським жителям за рубль – ми не будемо. Нас цікавлять серйозніші речі», - зазначив Новосилецький.

Даталі про те, як Коломойський у 89-му році зайнявся торгівлею оргтехніки разом зі своїм шкільним другом Фрідманом і ще кількома друзями, як нинішній олігарх почав «мотатися» в москву за комп’ютерами, факсами, телефонами та офісною оргтехнікою, дивіться у відео.

Читайте такожКоломойський позбувся громадянства України?

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *