Актори Волинського драмтеатру зіграли першу виставу з 24 лютого. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Актори Волинського драмтеатру зіграли першу виставу з 24 лютого. ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 02.06.2022 / 0 Коментарів

Вперше від повномасштабного вторгнення актори волинського облмуздрамтеатру показали виставу.

Мюзикл на дві дії "Попелюшка" поставили півтора року тому, – розповів Суспільному режисер-постановник Ярослав Ілляшенко.

Театральне мистецтво продовжує жити в умовах війни, – каже директор театру Анатолій Глива. Артисти беруть участь у благодійних концертах на підтримку збройних сил України. З його слів, трупа готує дві прем’єри на великій сцені та одну на камерній.

"Троє наших працівників творчого складу знаходяться в ЗСУ. Ми бажаємо їм тільки перемоги та швидкого повернення на рідну сцену нашу", – каже Анатолій Глива.

В одній гримерці готуються до вистави виконавиця ролі Попелюшки Юлія Герел та мачуха, яку грає артистка Людмила Натанчук.

"Ми дуже скучили. І я вважаю, що театр повинен зараз працювати, бо це ліки для душі, і людям це зараз необхідно, вони хоч на трішки забудуть про проблеми, які в нас зараз є", — говорить артистка Людмила Натанчук.

У виставі беруть участь 30 акторів та оркестр. Глядачі почують 25 музичних творів, які написав Юрій Рибчинський, аранжування керівника оркестру Миколи Гнатюка.

Виставу переглянули 60 глядачів. Така кількість людей зумовлена тим, – каже директор драмтеатру Анатолій Глива, – аби у випадку повітряної тривоги люди змогли організовано спуститися в бомбосховище.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *