Аліна Паш не представлятиме Україну на Євробаченні

image
Яна Горчинська / 16.02.2022 / 0 Коментарів

Сьогодні, 16 лютого, на позачерговому засіданні організаційний комітет національного відбору на участь у Євробаченні-2022 ухвалив рішення про припинення участі у Відборі Alina Pash, відтак співачка не представлятиме Україну на Євробаченні-2022. Про це повідомила голова Наглядової Ради Світлана Остапа на сторінці у фейсбук.

Згідно з правилами Національного відбору, на участь у Пісенному конкурсі Євробачення–2022, у разі встановлення Суспільним факту подання учасником недостовірної інформації або приховання інформації чи інших істотних обставин щодо учасника, Суспільне має право припинити участь у Відборі учасника в будь-який час.

Підставою для прийняття такого рішення Оргкомітетом стала офіційна відповідь Державної прикордонної служби від 16.02.2022 року щодо недостовірності інформації, яка була надана Суспільному мовнику.

Артистка ж написала, що вона знімає свою кандидатуру:

«Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем Я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль. Ми зв’яжемося із Суспільним та підпишемо всі необхідні документи», — написала Аліна.

Нагадаємо, Аліна Паш отримала 15 балів: 8 балів від журі та від 7 глядачів та перемогла у нацвідборі.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *