Антисанітарія та сморід: у Нововолинську з гуртожитка хочуть виселити «собачницю». ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Антисанітарія та сморід: у Нововолинську з гуртожитка хочуть виселити «собачницю». ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 12.03.2021 / 0 Коментарів

У Нововолинську жителі гуртожитку, що на вулиці Шухевича, 3 скаржаться на сусідку, яка у своїй кімнаті утримує 12 собак і 10 котів.

Вони звернулися до міської влади за допомогою. Про це повідомляє БУГ.

Більш як десять років сусіди намагаються вирішити питання проживання тварин у кімнаті, однак власниця відмовляється йти на компроміс. У помешканні антисанітарія, а в під’їзді - сморід. Були випадки, коли собаки нападали на людей.

“Ми фотографували, писали заяви й колективні звернення. У ванній, я так розумію, собаки ходять в туалет, і воно все опиняється на 4-му поверсі. Сусідка вже робила ремонт, але це, воевидь, не надовго. Пропонували власниці дачу і хату в Литовежі, але їй все не підходить”, – зазначила голова ОСББ Яна Никитюк.

До власниці тварин навідалися заступник міського голови Олександр Громик, начальник відділу комунального господарства Богдан Миронюк, директор ВУКГ Артем Жигалюк, ветеринар Руслан Романишин, депутати Нововолинської міської ради Яна НикитюкМикола Лукашук та представники поліції.

“Сьогодні ми переконалися, що тварин дуже багато. Повна антисанітарія, неприємний запах. Я написав заяву про жорстоке поводження з тваринами. На такій площі не може знаходитись така кількість собак. Спільно з поліцією розробили алгоритм дій щодо розв’язання цієї проблеми”, – сказав Громик.

Як зазначив Олександр Громик, на жаль, в мешканки велика заборгованість за комунальні послуги, квартира є неприватизованою, тому її не так легко буде виселити, але влада надіється на швидке вирішення ситуації. Не виняток, що це буде судове провадження.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *